229 kr

Skyddsängel för Barndiabetesfonden


Cirka 8 000 barn och ungdomar i Sverige lever med typ 1 diabetes och i genomsnitt drabbas två nya barn varje dag. Den som drabbas tar i snitt sex insulinsprutor om dagen eller cirka 2 000 sprutor varje år. Livet ut.

Barndiabetesfonden startades 1989 och stöttar forsknigen för att lösa gåtan kring diabetes hos barn och ungdomar. Tyvärr saknas ofta tillräckligt med pengar för att kunna driva projekt i den omfattning som behövs för att  göra riktiga genombrott. För varje blå/gul ängel du köper ger jag 15 kr till förbundets viktiga arbete.

Den underbara skyddsängeln är en unikt och symbolfyllt halsband som du kan känna dig vacker och speciell i. Ängeln mäter cirka 4 x 3,5 cm och kedjan som ingår mäter cirka 45 cm.  Din ängel ligger därför nära hjärtat, precis där den ska vara. Varje ängel levereras i en blå organzapåse och med ett informationskort.

Skyddsängeln och kedjan är producerad i en kopparlegering överdragen med 18 K gulddoublering gult guld. Nickel- och blysäker. Det går bra att köpa till en lång kedja (cirka 85  cm) – klicka då här.

KLICKA HÄR FÖR ALLA VÅRA ÖVRIGA SKYDDSÄNGLAR!

Tack för din omtanke.