229 kr

Skyddsängel för Alzheimerfonden


160 000 människor i Sverige är drabbade av någon form av demenssjukdom men ännu saknas både botemedel och bra mediciner.

Alzheimerfonden är en stiftelse som samlar in och delar ut pengar till forskning kring Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar. De ger också visst stöd till vidareutbildning av vårdpersonal som vill fördjupa sina kunskaper inom demensområdet.

Genom att köpa denna specialängel bidrar du till Alzheimerfondens viktiga arbete med 15 kr/ängel. Mer forskning är det enda som kan stoppa demens, vår nya folksjukdom.

 Den underbara skyddsängeln är en unikt och symbolfyllt halsband som du kan känna dig vacker och speciell i. Ängeln mäter cirka 4 x 3,5 cm och kedjan som ingår mäter cirka 45 cm.  Din ängel ligger därför nära hjärtat, precis där den ska vara. Varje ängel levereras i en lila organzapåse och med ett informationskort.

Skyddsängeln är producerad i en kopparlegering överdragen med 18k platina- eller gulddoublering. Nickel- och blysäker. Det går bra att köpa till en lång kedja (cirka 85  cm) – klicka då här.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA VÅRA ÖVRIGA SKYDDSÄNGLAR!

Tack för din omtanke.