Om oss

 

Jag har alltid älskat mode och vackra saker. Det beror nog på att mina föräldrar drev ett modehus och skrädderi på 1960- och 70-talet i Stockholm vid namn ELLWI Modehus på Grev Turegatan 49  i Stockholm, där växte jag upp, där gjorde jag mina läxor och där fick jag lära mig om mode. Nu finns de inte i livet längre men företaget Ellwi har återuppstått i samband med att jag bytt namn från by margarete nudel till Ellwi. Det känns otroligt kul!

Med namnet Ellwi fortsätter jag förvalta arvet och kunskapen från dem. Loggan är i princip identisk med originalet men vi har uppdaterat den i ett lite modernare snitt.

Min mamma var en av Stockholms bästa aftonklänningssömmerskor och skapade klänningar till bland annat Nobelfesten och stora baler! Jag var konstant omgiven av vackra saker så detta ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Framtidens handelsplats är e-handel och de sociala medierna. Därför hittar du mig även på FacebookPinterest, Instagram eller min blogg. Via våra sociala kanaler har vi en löpande dialog med våra kunder.  Är du på väg till huvudstaden och vill besöka oss, hör av dig innan så hittar vi en tid som passar.

För mig är det viktigt att ta socialt ansvar, därför kommer jag fortsätta mitt arbete med olika samarbetspartners som till exempel Bröstcancerfonden, Prostatacancerfonden, Blodcancerförbundet, RFSL Ungdom för att nämna några.

Varmt välkommen till oss!

Rangbo Retail AB

Org-nr: 559161-0828

Adress: Trädgårdsgatan 17

Postnummer & Ort: 25224, Helsingborg

Se gärna filmen om hur det började. Klicka här!