Om oss

Jag har alltid älskat mode och sedan några år tillbaka arbetar jag med att ta fram vackra accessoarer, kläder och skor till modeintresserade kvinnor i Sverige, Europa och resten av världen. Mestadels är det små upplagor för jag vill att du som kund ska få känna dig unik med din produkt.

Min strävan är att vara en personlig butik med bra service online. Jag vill att alla kunder ska känna sig nöjda med sina köp och är övertygad om att det går genom hårt arbete och bra service!

Framtidens handelsplats är e-handel och de sociala medierna. Därför hittar du mig även på FacebookPinterest, Instagram eller min blogg. Via våra sociala kanaler har vi en löpande dialog med våra kunder. Vi uppskattar även besök på plats i butiken/showroomet på Kungstensgatan 3 i Stockholm. Är du på väg till huvudstaden och vill besöka oss, hör av dig innan så hittar vi en tid som passar.

Jag tycker det är viktigt att ta socialt ansvar, det gör jag genom att donera en del av min intäkt till Bröstcancerfonden, Prostatacancerförbundet, Neuroförbundet Alzheimerförbundet och till RFSL Ungdom för att nämna några.

Vi skickar ut ett VIP brev med nyheter och specialerbjudanden. Anmäl dig till det här.

Hoppas du blir nöjd med dina produkter och välkommen till oss!

Margarete Nudel


Vi på Ellwi

Margarete Nudel

Margarete Nudel, Vd & ägare

margarete@ellwi.com

070-735 85 37

Andrea Palacio, kundansvarig

andrea@ellwi.com

070-735 85 37

Sofia Palmgren

Sofia Palmborg, marknadsassistent

sofia@ellwi.com

070-735 85 37

Natacha Youssefi, orderansvarig

natacha@ellwi.com

070-735 85 37

Merde - huskatten

info@ellwi.com

Du?
Kontakta oss via info@ellwi.com